Beste Breakpointers,

Dit jaar in week 11 gaat het 26ste Breakpoint Open van Aalst gespeeld worden op ons sportpark. Het toernooi start op vrijdag 10 maart en duurt tot en met zondag 19 maart 2023. Tijdens deze week vinden er vele tennis- en padelwedstrijden plaats op het park en voorzien wij de deelnemers van een hapje en een drankje.  De hapjes worden verzorgd door de leden van het hapjesteam welke bestaat uit leden van de clubhuiscommissie aangevuld met enkele enthousiaste leden.

Voor het verzorgen van de drankjes zijn wij op zoek naar enthousiaste leden die in deze week een bardienst willen en kunnen draaien.  De dienst geldt als een reguliere bardienst en wordt zo ook verwerkt en geregistreerd door de bardienstindelers. De tijden op de doordeweekse avonden zijn vanaf 19.00 uur tot 23.30 uur (verdeeld in meerdere bardiensten) en in de weekenden van mogelijk 11.00 uur tot 21.00 uur (ook verdeeld in meerdere bardiensten). De exacte tijden en tijdsblokken volgen nog als het aantal deelnemers en speelschema bekend is.

Ben je enthousiast en wil jij je bardienst draaien op een drukke gezellige dag/avond in Baan 7 meld je dan aan via onderstaande link.

breakpointopen@breakpoint83.nl met vermelding van je naam en voorkeur van de dag/avond.

De organisatie zal voor aanvang van het toernooi een schema maken en rondsturen  zodat er nog mogelijkheid is om te ruilen van diensten. Als er behoefte is een extra uitleg voor aanvang van het toernooi, dan is dit ook mogelijk. Geef dit dan wel aan bij de inschrijving dan kunnen we t.z.t. een avond inplannen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en tot ziens op ons gezellige toernooi.

Breakpoint Open commissie

Wil je meer informatie over Breakpoint Open 2023 en hoe je je aan kunt melden? Kijk dan hier.