Sportieve tennisvrienden,

Breakpoint’83 nodigt jullie van harte uit om deel te nemen aan een eendags 55+ dubbeltoernooi op maandag 2 mei 2022. De inschrijfkosten bedragen € 8,00 per persoon, contant te betalen bij de ontvangst op het tennispark. De inschrijving voor dit toernooi sluit op woensdag 27 april 2022.

Inschrijving dient plaats te vinden door middel van het digitale formulier

of het sturen van een e-mail naar:
wtc@breakpoint83.nl
Deelname is op volgorde van inschrijving. Er zal een reservelijst gemaakt worden.

We nodigen KNLTB-leden van 55 jaar en ouder uit deel te nemen aan dit eendags toernooi. Er wordt gespeeld met vaste partners. U kunt zich ook individueel inschrijven. In dat geval zal de wedstrijdleiding bemiddelen bij het zo mogelijk vinden van een tennispartner. Er wordt gespeeld in de sterkten 6/7, 7 en 8/9 in de categorieën Heren dubbel 55+, Dames dubbel 55+ en Mix Dubbel 55+. Deelname staat open in maximaal één categorie. Verhinderingen zijn niet toegestaan. De wedstrijdleiding kan afhankelijk van deelname spelcategorieën en sterkten samenvoegen.

U wordt vriendelijk verzocht om de volgende gegevens in te vullen bij deze inschrijving per e-mail:

Naam deelnemer:
Tennisvereniging waar u lid van bent:
Uw e-mailadres:
Telefoonnummer waarop u te bereiken bent:
Uw huidige/actuele speelsterkte:
Uw tennispartner met speelsterkte:
Inschrijving voor categorie (HD/ DD/ MD):

De ontvangst zal zijn op maandag 2 mei 2022 om 09.00 uur op het sportpark van Breakpoint’83 aan de Rosa Parksweg 2 te Oss. De eerste ronde zal beginnen om 09.30 uur. De wedstrijden duren 45 minuten. Er wordt doorgeteld in games. Tussen de middag zorgt de wedstrijdcommissie van Breakpoint’83 voor een lunch voor alle deelnemers.

De wedstrijdleiding is in handen van Daniël Fluitsma.

Namens Tennisvereniging Breakpoint’83,

Daniël Fluitsma