Tennis- & padellessen

Er start weer een nieuwe reeks tennis- & parellessen voor de zomer 2023. Ditmaal wordt de training verzorgt door Sport Events. Hieronder stellen zij zich voor:

Beste leden van TV Breakpoint’83,


Per 11 april a.s. verzorgt Sport Events de tennis & padeltrainingen voor TV Breakpoint ‘83. Sport Events heeft sinds 1995 een goede naam opgebouwd in de tennis & padelsport en is partner van verschillende Brabantse tennis & padelverenigingen. Sport Events geeft met 3 trainers op 3 dagdelen per week een aantal trainingen.

Agenda Tennistrainingen

Dinsdagavond 18.00 – 22.30 uur Trainer Thijs Gielis
Donderdagavond 19.00 – 21.30 uur Trainster Josephine van der Stroom
Zaterdagochtend training 09.00 – 13.00 uur

Op jaarbasis gaat Sport Events 2 x een cursus van 16 weken tennis- en/of padeltraining aanbieden.

Aanmelden

U kunt zich opgeven voor de aankomende cursussen  (16 weken tennis of padel) middels het inschrijfformat YourTennis via deze link. Alle leden worden ook per mail geïnformeerd.

Wij proberen zo goed mogelijk rekening te houden bij de indeling met uw wensen. Belangrijk is uiteraard dat de cursisten qua niveau goed bij elkaar passen.

Alleen leden van TV Breakpoint’83 kunnen zich opgeven voor tennis & padeltraining. Omdat er beperkte mogelijkheden zijn om te kunnen trainen, gaan we in 1e instantie van start met vaste lesgroepen. Alleen opgaves via YourTennis worden in behandeling genomen.

Prijzen

Cursus tennis van 16 weken (met 2 inhaalweken) voor senioren en junioren voor 4 – 6 – 8 personen per groep.

Bij 8 personen € 114,50 p.p.
Bij 6 personen € 152,50 p.p.
Bij 4 personen € 228,50 p.p.

Sport Events, wie zijn wij ?

Met ruim 25 jaar ervaring op detacheringsgebied is Sport Events in staat om de juiste trainer/ster te plaatsen bij de tennisvereniging. Sport Events is nauw betrokken bij de inbreng van de trainer en zorgt ook voor coaching en begeleiding van de trainer. Alle aangesloten tennisleraren volgen via Sport Events ook een gratis bijscholing welke 4 x per jaar staat ingepland.

All-in Lespakket Sport Events verzorgt i.s.m. de trainers de trainingen tennis & padel. De indeling van de diverse groepen, de samenstelling en financiële afwerking verloopt via Sport Events. De lesgelden worden per automatische Incasso geïnd.

Contact

Voor alle overige vragen mail naar tennisles@breakpoint83.nl
Kijk voor actuele informatie in de KNLTB ClubApp, op de eerste pagina van deze website en houd nieuwsbrieven (BPN) en nieuwsflitsen in de gaten.