Ondanks het weer van afgelopen weken staat de winter toch echt bijna voor de deur. Dit betekent dat het altijd gezellige wintertennis en -padel op de stoep staat. De eerste inschrijvingen zijn alweer binnen, doe je ook gezellig mee? De wintertennis en -padelcompetitie is dé manier voor nieuwe leden om met andere leden te spelen. En na een sportieve, intensieve partij praten we deze, onder genot van een drankje, gezellig na op baan 7 (clubhuis) . Deelname is natuurlijk gratis.

Je kunt je individueel inschrijven voor tennis of voor padel. Op basis van niveau worden poules van vier deelnemers gemaakt. Iedere avond speel je met iemand anders uit jouw poule. Iedere speeldag speel je één uur en tel je de games door. Aan het eind van de eerste drie speeldagen worden deze games bij elkaar opgeteld en wordt de eerste van de poule doorgeschoven naar een hogere poule en wordt de deelnemer met het minste aantal games gewisseld met een deelnemer uit een lagere poule. Hierdoor ontstaat er een nieuwe poule voor de speelrondes in januari/februari.

De speeldata voor de 1e ronde zijn de vrijdagavonden:

 • 17 november
 • 1 december
 • 15 december

De speeldata voor de 2e ronde zijn de vrijdagavonden:

 • 5 januari
 • 19 januari
 • 2 februari

Heb je zin om mee te doen? Meld je dan gratis aan door middel van het formulier hieronder.

Inschrijven kan nog tot en met 9 november.
Indien je één van de avonden verhinderd bent, dien je zelf voor een invaller te zorgen. Hiervoor kan de groepsapp gebruikt worden die we met alle deelnemers en mogelijke invallers maken. Het is dus ook mogelijk om je als invaller in te schrijven. Zijn er vragen? Stel ze gerust!

Hopelijk tot snel!

Met sportieve groet,
namens de WTC,
Amber Minderman
wtc@breakpoint83.nl
06-43651226

  Je voornaam

  Je achternaam

  Mijn leeftijd is

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer

  Ik doe mee aan

  Mijn speelsterkte is

  Opmerkingen: