Trainingsperiode: 7 november tot 1 april
Winterstop: 5 december tot 8 januari.
Tennis: donderdagavond of zaterdag
Padel: dinsdagavond of zaterdag
Inschrijven t/m 29 oktober via de website.

Beste leden van TV Breakpoint,

Het is weer zover! Sport Events staat klaar om jullie een weer een nieuwe wintercursus van 12 trainingen aan te bieden. En onze trainers Thijs (voor de padelliefhebbers op dinsdag) en Josephine (voor tennis op donderdag en tennis- of padeltraining op zaterdag) beloven weer een 100% inzet om iedere deelnemer naar een hoger niveau te tillen.

Met een korte winterstop in december en daarna een vliegende start vanaf januari, hebben we tot 1 april om te trainen – perfect om je voor te bereiden op het zomerseizoen van 2024!

Inschrijven is eenvoudig en kan via deze website. Klik op “Inschrijven voor training” en maak gebruik van het handige Yourtennis-programma om je in te schrijven voor zowel tennis als padel. Onze groepen blijven intiem met een maximum van 4 deelnemers, zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt en optimaal kan profiteren van de training.

Hier zijn de belangrijke data om in je agenda te noteren:
– De trainingen starten op dinsdag 7 november.
– Donderdagtraining begint op 9 november.
– Zaterdagtraining begint op 11 november.
Onthoud dat we een korte winterstop hebben van dinsdag 5 december tot maandag 8 januari.

Als je je als groep wilt aanmelden, vermeld dan de namen van je groepsleden in het opmerkingenveld tijdens het inschrijven. Houd er echter rekening mee dat elk individu zichzelf moet inschrijven, zowel voor de groepsindeling als de betaling. We doen ons uiterste best om aan jullie wensen te voldoen, hoewel dit niet altijd voor de volle 100% kan worden gegarandeerd. We rekenen daarom ook op uw flexibiliteit!

De uiterlijke inschrijfdatum voor de wintertraining is zondag 29 oktober. Na inschrijving ontvang je in de week van maandag 30 oktober meer informatie over je indeling. Het is belangrijk op te merken dat alleen inschrijvingen via het Yourtennis-programma in behandeling worden genomen. Als je niet in dit programma staat ingeschreven, kun je helaas niet deelnemen aan de trainingen. Enkel leden van TV Breakpoint zich kunnen aanmelden voor de training.

We wensen jullie allemaal veel succes tijdens de aankomende wintertraining! Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Thijs Gielis (06 48259223) of Hans Buddingh (06 54660199).

Met sportieve groet,

Sport Events, in samenwerking met de trainers Thijs en Josephine