Beste leden van TV Breakpoint ,

Sport Events ga je een nieuwe zomercursus van 12 trainingen aanbieden.

Thijs Gielis  ( padeltraining op dinsdag ) en Josephine van der Stroom ( tennistraining op donderdag en tennis of padeltraining op zaterdag )  gaan zich weer 100% inzetten om een ieder weer beter te maken.

De komende zomertraining kent 12 trainingen. Zowel voor tennis dan wel padel. Op de website kunt u “training” aanklikken en kan je je via het programma: Yourtennis inschrijven voor de trainingen zowel tennis dan wel padel. Of klik hieronder op de button om je direct aan te melden.
Je traint in een groep van maximaal 4 deelnemers.

 

De training start op zaterdag 11 mei , dinsdag 14 mei en donderdag 16 mei. Tijdens de zomervakantie ( 06/07 t/m 18/08 ) zijn er géén trainingen. Indien u zich als groep met 4 personen op wilt geven , zet dan de namen van de andere groepsleden in het opmerkingenveld. Een ieder dient zich in verband met de indeling en betaling wel zelf op te geven!

Wij proberen zoveel mogelijk met je wensen rekening te houden, wat niet altijd voor 100% lukt. Wij rekenen daarom ook op uw flexibiliteit !

Uiterste datum voor opgave wintertraining : donderdag 2 mei !

Je krijgt dan in de week van maandag 6 mei bericht betreffende jouw indeling. Alleen inschrijvingen via yourtennis worden in behandeling genomen. Staat u niet ingeschreven in het yourtennis programma, dan kunt u géén training volgen. Alleen leden van TV Breakpoint kunnen zich voor training opgeven.

Wij wensen u veel leerplezier voor de komende zomer toe  !!!

Met sportieve groet,
Sport Events i.s.m. de trainers Thijs en Josephine