Aankomende weken staan er nog diverse bardiensten open. Dit baart ons, als bestuur, zorgen omdat elk spelend lid van Breakpoint’83 de verplichting is aangegaan om 2 bardiensten per jaar te draaien. Dit staat in het huishoudelijk reglement artikel 5 lid 1. We zien het dan ook als ieders sportieve plicht om deze bardiensten te draaien.

Hierbij het verzoek aan de leden die nog geen bardienst hebben gedraaid deze alsnog te gaan draaien. Je kunt zelf je dag/avond invullen via de club-app.

In de toekomst, als een bardienst een maand van te voren niet is vervuld, wordt deze door de club ingevuld. Kun je deze dag niet dan moet je zelf voor een vervanger zorgen. Deze regel geldt ook voor de leden die zelf een bardienst hebben ingevuld.

Wij geven de leden de tijd tot 28 oktober 2022 om zelf een bardienst in te plannen. Hierna wordt je ingedeeld door de vereniging.
Heb je problemen met de club-app en lukt het niet om de bardiensten in te plannen? Kom dan naar de informatieavond op 20 oktober. Hier leggen we uit hoe de club-app werkt, hoe je hem installeert en hoe je bardiensten inplant.

Bestuur Breakpoint83