(Voor diegenen die nog niet in het bezit zijn van dit certificaat)
IVA = Instructie Verantwoord Alcohol schenken

Wanneer je bardienst draait is de kans aanwezig dat je alcohol gaat schenken. In Baan 7 is de nieuwe wettelijke verplichting van toepassing dat minimaal 1 aanwezige bardienst het certificaat “Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA)” moet hebben.

Het bestuur wil graag dat elk lid dat bardienst draait een IVA-certificaat heeft. Misschien lukt het je om de komende dagen wat tijd te besteden aan deze cursus. Je kunt hem samen met je familie en/of vrienden maken, zodat je er allemaal wat van leert. Bijkomend voordeel is dat je T.V. Breakpoint’83 helpt om de doelstelling te halen. Namelijk dat alle leden een IVA-certificaat kunnen overleggen! Dat certificaat kun je thuis online behalen achter je PC of laptop in een klein uur.
Ga daarvoor naar de website: E-learning ‘Verantwoord alcohol schenken’.

Klik hier voor een uitleg over de online cursus en het maken van een account om de toets te kunnen maken.
Ook is het mogelijk het certificaat te behalen bij T.V.Breakpoint’83 tijdens stillere tijden van een bardienst. Neem je eigen laptop of tablet mee en log in bij T.V.Breakpoint’83. Het wachtwoord is Beethoven 7. Het kost ongeveer een klein uur van je bardienst. Leden, reeds in het bezit van het IVA-certificaat, behaald bij een andere vereniging, hoeven dit certificaat niet nog eens te halen, mits zij een kopie van het certificaat sturen naar clubhuiscommissie@breakpoint83.nl onder vermelding van IVA-certificaat.

Met vriendelijke groeten
Peter van Zuylen
Voorzitter clubhuiscommissie
clubhuiscommissie@breakpoint83.nl