INSCHRIJFFORMULIER (nieuwe leden)

Hier te downloaden: INSCHRIJFFORMULIER (jan 2021)

Het formulier zenden naar:
T.V. Breakpoint‘83
t.a.v. de ledenadministratie
Kraaienest 20
5345 DS Oss

Als u lid wilt worden van onze tennisvereniging, vragen wij u het inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en op te sturen naar de ledenadministratie, of doe het HIER online. Daarna zal de ledenadministratie contact met u opnemen.

HIER DIREKT ONLINE AANMELDEN ALS NIEUW LID

De ledenadministratie wordt bijgehouden door Colette en Maarten van den Broek ledenadministratie@breakpoint83.nl
Hier kunt u ook terecht voor het doorgeven van wijzigingen in uw persoonsgegevens, uw parkkaart afhalen, e.d.
Aanvullende informatie voor nieuwe leden   (mrt 2021).

Voor alle informatie over T.V. Breakpoint’83  klik hier.

Contributie (seizoen 2021)

• Senioren, € 110,00
• Junioren tot en met 12 jaar, € 40,00
• Junioren van 13 jaar t/m 17 jaar, € 60,00
• Donateurs, € 12,50

Administratiekosten verloren pasje/parkkaart € 10,00. Elk lid ontvangt een pasje waarmee de toegangspoort, de kleedkamers en de toegangsdeur van de hal van het clubhuis (EHBO, telefoon, toiletten, afhangbord en brievenbus) geopend kunnen worden. Dit pasje dient tevens als parkkaart.

Een geldige parkkaart (pasje) wordt verstrekt door de ledenadministratie. Het pasje wordt voorzien van naam (en pasfoto) en wordt eenmalig uitgereikt. Het bestuur heeft besloten dat de contributie via automatische incasso geïnd moet worden. Bij nieuwe leden wordt het lidmaatschap via automatische incasso geïnd. Ook bestaande leden vragen wij om te kiezen voor deze vorm van betalen. Er worden geen acceptgiro’s, facturen of betalingsverzoeken verstuurd.

Het bankrekeningnummer van T.V. Breakpoint’83 is: NL13 RABO 014.044.7091

Als u geen automatische incasso verleent, dient u zelf te zorgen voor een tijdige en correcte betaling. De incasso zal in februari worden ingezet over het boekjaar. Als u na 1 maart betaalt is de contributie per lid € 5,– hoger. Dus, help uw vereniging gemakkelijk de contributie te innen. Een gemak voor u en voor ons.

Contributie zal worden geïnd evenredig aan de inschrijftermijn. Hierbij rekening gehouden met het volledige bedrag van de vergoeding voor de KNLTB. De contributie dient te worden voldaan over de periode van 1 januari tot en met 31 december, het boekjaar van de tennisvereniging.

OPZEGGING

In geval van opzegging dient dit voor 31 december schriftelijk (per post of e-mail: ledenadministratie@breakpoint83.nl) te gebeuren bij de ledenadministratie, anders loopt het lidmaatschap een heel kalenderjaar door. De ontvangst van uw opzegging wordt binnen 2 weken aan u bevestigd.

WIJZIGING persoonsgegevens

Wijzigingen in woonadres, e-mailadres, telefoonnummer graag doorgeven aan de ledenadministratie. Geef dan de oude en nieuwe gegevens door.

Tennisvereniging Breakpoint’83
Ledenadministratie
Kraaienest 20
5345DS  Oss
Tel. 0412-642500